Min bebis första tid – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Min bebis första tid

Hej mina fina läsare!

Vill börja med att tacka er för alla fina hälsningar nu när bebis äntligen har kommit! Vi var inskrivna på BB i 10 dagar och kämpade. Sedan därefter har vi vart några vändor till barnakuten och jag själv har vart helt slut och inte kunnat tagit tiden till bloggen eller övriga sociala medier i och med allt som hänt! Har skrivit ner lite tankar och sådant som jag vill dela med mig av till er. Så mer uppdatering kommer. Idag är vi på bättringsvägen och är snart tillbaka här dagligen med uppdateringar men tills vidare så blir det lite mindre inlägg!! Men såklart så är familjen viktigast och det har varit mitt enda fokus! Hoppas ni mår toppen och ser fram emot de kommande inläggen om första bebis tiden, förlossningen och allt sådant! Kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.