Göra de lite mysigare – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Göra de lite mysigare

Inlägget är i samarbete med Members.com

 

Dags att tänka på att göra lite mysigt i lägenhet igen. Jag har alltid ljus tända och gillar när det ser lite sådär piffigt ut hemma och då kan små saker som doftljus eller liknande verkligen göra stor skillnad. Så jag tittade runt lite nu på förmiddagen på lite prisvärda saker som jag skulle kunna sätta in här hemma för att göra det hela lite roligare. Tänker att jag ska visa er lite vad jag hittade för något, så de hittar ni nedan!

 

Vill passa på att tipsa er om att om ni vill beställa hem lite ny inredning ta en titt på Members.com och är det så att ni hittar något som passar er där så använd koden: Klara10 så får ni ytligare 10% på er beställning!  Klicka här för att shoppa!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.