De stilrena – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

De stilrena

Inlägget är i samarbete med Members.com

Titta så snyggt, beige är en färg som jag fastnat så mycket för senaste månaderna. Speciellt när det gäller inredning. Allt ifrån på möbler som till detaljer eller så som textiler, även kläder i beige tycker jag är så himla snyggt. Det känns som att jag ändrat lite stil på saker senaste tiden. Jag gillar bara de här jordnära färgerna och de märks när jag tittar på nya saker så som inredning bland annat. De som även är en rolig grej är hur petig jag faktiskt är på vad jag vill ha. Som att jag verkligen vet vad jag vill och ger mig inte förrän jag har det. Jag prioriterar hellre på att verkligen köpa de som jag vill och väntar hellre då än att köpa bara för att ha!

Vill passa på att tipsa er om att om ni vill beställa hem lite inredning så ta en titt på Members.com och är det så att ni hittar något som passar er där så använd koden: Klara10 så får ni ytligare 10% på er beställning!  Klicka här för att shoppa!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.