Blommor i vardagen – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Blommor i vardagen

 

Tycker verkligen att ett par fina blommor hemma kan göra så otroligt mycket. Blir så himla glad av det, det luktar gott och ser jättefint ut. Tycker att det är så himla kul nu till våren också när det börjar bli lite vår känslor och man piffar upp med lite fint hemma, de är också foto vänligt vilket jag gillar. Det är något jag vill bli bättre på, att alltid, varje vecka, ha en bukett med blommor hemma. Gillar att ha det lite på flera ställen, men bara att det finns tycker jag säger lite om den som bor där, att den ändå tänker på sitt hem och inredning. Jag menar, vem blir inte glad av lite blommor. Dessutom jätteroligt att ge bort när man bara ska iväg till någon, familj som vänner. Det vill jag också bli bättre på, verkligen så trevligt att få en bukett!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.