Min sko craving – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Min sko craving

 

Inlägget är i samarbete med Members.com

 

Hur snygga skor som helst enligt mig. Jag har fastnat så mycket för espadrillos och det är något jag verkligen vill satsa på nu till vår och sommar. Längtar till att jag kan börja ha sådana här skor som jag också kan vara barfota i, vilket jag tycker är så himla snyggt speciellt om man har det till ett par jeans eller klänning. Så himla snyggt! Ska klicka hem några nu till nästa månad så att jag har lite att börja med, de nedan är några av de som jag fastnat för som mest. Vad tycker ni om dessa skor? 😀

Vill passa på att tipsa er om att om ni vill beställa hem lite nya skor till vår och sommaren så ta en titt på Members.com och är det så att ni hittar något som passar er där så använd koden: Klara10 så får ni ytligare 10% på er beställning!  Klicka här för att shoppa!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.