Stege för detaljer – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Stege för detaljer

Ni minns kanske att jag skrev tidigare att jag har gjort om lite i lägenheten för att få ordning på allt och att det ska kännas mer som hemma och bli så att jag verkligen trivs och får plats med allt som jag vill. Såhär ser det ut på väggen vid soffan hemma. En sådan här stege tycker jag är så himla snyggt om man hittar de där fina sakerna som passar att ställa på. Det ska vara personliga saker eller bara stilrena enkla inrednings detaljer som man gillar att ha framme. Det här valde jag att ha på min. Det är lite enkla saker men också lite bebis saker så som smyckeslådorna för napphållarna, en liten kanin också vilket jag tycker passade in där då min lilla bebis är en så stor del av vad som är hemma för mig. Tycker att det blev riktigt snyggt, vad tycker ni?

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.