Det är tufft – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Det är tufft

 

Har haft det väldigt jobbigt senaste dagarna och därför vart lite frånvarande och inte haft orken till att uppdatera med risk för att låta lite trött och nere men samtidigt så vill jag ändå berätta om hur läget är nu. Har sömnlösa nätter, förvärkar, ont nere i ryggen, ljumskar och halsbränna. Haft detta sedan tre veckor tillbaka men med förvärkar som blivit allt mer och oftare senaste veckan. Vill såklart bara tänka positivt och att det är nära nu för att samla energi och motivation så att jag blir så taggad som möjligt inför förlossningen men det är svårt också i tanken på att det är mycket som är tufft. Försöker lyssna på lite bebis poddar, titta på mammvloggar och influencers som har barn och det ger mig så mycket energi. Tanken av att jag själv kommer ha en liten snart gör att man bara drömmer sig iväg bland all bebis längtan.

Trotts att jag försöker vara positiv så är det klart att ständig smärta, att inte få sova, inte kunna göra något om dagarna osv verkligen tar på en och det blir slitsamt efter att ha haft det så ett tag, så har haft kontakt med min barnmorska som jag gått till under hela min graviditet och även vart uppe på förlossningen i början av förra veckan för att få med mig en sovdos hem på grund av allt detta och att få vila lite. Det var bland de läskigaste jag gjort måste jag säga. Såklart kan jag tänka mig att om det funkar så är den nog toppen, men de var så starka tabletter att jag blev så himla rädd och borta i huvudet att jag inte visste någonting. Det hjälpte mig iallafall inte att sova utan snarare satte mig i en natt av att vara borta och ledsen.

Var på mitt förhoppningsvis sista besök hos barnmorskan igår och där så bröt jag verkligen ihop för att jag är så sliten och trött. Det har verkligen tagit på mitt psyke också att inte få må riktigt bra såhär på slutet. Det är nära till tårar ofta nu. Vi bokade in en tid för hinnsvepning på måndag om det är så att bebis inte kommit innan dess. Vilket känns skönt för då vet jag att det finns något som kan hjälpa igång det hela iallafall, trotts att måndag känns otroligt långt bort nu och därmed tar dag för dag för att orka med. Men det är bara två dagar till BF nu så förhoppningsvis är hon inte så långt borta från att födas nu! Tror ni på de här sakerna som kan sätta igång förlossningar? Vi hörs av senare för mer uppdatering om allt! Hoppas att ni får en toppen dag!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.