Påfyllning i garderoben – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Påfyllning i garderoben

 

Hade bestämt mig för att hämta lite paket för några dagar sedan, vilket jag också gjorde. Så skönt att ha det gjort. Hade beställt hem lite nya kläder som jag kan ha efter graviditeten, några få saker passade att ha nu men de sitter inte lika snyggt som när man inte är höggravid dock.. Den som väntar på något gott, eller hur är det man brukar säga? Jag har iallafall valt från de märket som jag tycker om allra mest, Odd Molly såklart. Så beställde hem bara massor av kläder därifrån och idag så bytte jag ut lite kläder på min klädställning till de nya fina kläderna och längtar efter att kunna använda dem. Tycker att det blev riktigt bra faktiskt och speciellt när man ser lilla bebisens klädställning bredvid, liten och söt. Där kan vi stå och välja matchande kläder!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.