Tips på god frukost – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Tips på god frukost

Starta dagen med den bästa och godaste frukosten. Däremot så tycker jag att det ska gå snabbt att göra för att jag ska göra det och nu senaste dagarna så har jag börjat göra smoothies. Så tänkte ge er ett tips på min godaste frukost. Oftast under graviditeten så har jag haft svårt att börja dagen med frukost, speciellt senaste veckorna då jag inte haft ork och inte heller alltid vart sugen på något speciellt men detta är så gott och går fort. Jätte enkelt då jag endast använder mig av yoghurt, annans och mango och inget annat än de. Sedan kan man ha i kesella om man vill de, kvarg eller något sådant. Vilken frukt du vill!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.