Gravid vecka 40 – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Gravid vecka 40

Gick in i vecka 40 igår som ni kanske såg på min Instagram vilket känns så himla häftigt. Nu är jag Inne i den sista graviditets veckan om jag inte går över tiden, vilket jag hoppas att jag slipper såklart men man vet aldrig. Så nu är det inte jättelångt från mitt beräknade datum. Tänk er hur länge jag vart gravid nu och att tiden är faktiskt här nu för att min bebis ska komma till världen och födas in i vår lilla familj. Så himla mysigt verkligen. Jag ser fram emot det så mycket och kan inte tänka på så mycket annat än att hon snart är här. Det är en otrolig lycka verkligen som jag försöker att påminna mig om när det är tufft och jobbigt nu på slutet.

Hon är alltså klar att komma ut nu och det är jag med. Väskorna står packade och klara, lägger ner små saker som jag kommer på lite fortfarande men det viktigaste är med. Babyskyddet och barnvagn står och väntar men främst vi som föräldrar och alla runt omkring! Funderar fortfarande på om jag ska ta mig tiden till att skriva ett förlossnings brev? Har tänkt tidigare att jag inte skulle göra det på grund av att jag inte kände att jag hade något att fylla det med men desto närmare förlossningen jag kommer desto mer saker kommer jag på att jag vill ha med och kanske nämna. Så känns som att det ändå är lika bra att bara skriva ett så får jag se om jag känner för att lämna in det eller inte! Gjorde ni det? Tycker ni att jag borde det?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.