Klaralovisaoden

Trivas med att vara hemma

I samarbete med Beliani 

 

Hur fin som helst är den här nya puffen som jag beställt hem från Beliani. Verkligen så himla snygg och modern på något sätt att jag verkligen gillar den något otroligt. Tycker att den är lite annorlunda men ändå så rätt i tiden och snygg. Den står nämligen inte där den står på bilden utan den står just nu framför spegeln i min hall där den passar in toppenbra. Men provade runt lite idag då jag tyckte att den passar på så många olika ställen. Vilket göra att den är så grymt bra, hade gärna köpt en till fast i en annan storlek för att ha precis bredvid.

Det är så roligt med inredning tycker jag. Vill hålla på med det mer än vad jag faktiskt gör. Inreder här hemma lite var och varannan dag och flyttar, piffar och dekorerar för att få till den där extra mysiga känslan hemma. Vilket jag tycker är så viktigt när man är hemma mycket som jag är nu i slutet av graviditeten och kommer vara nu ett bra tag framöver. Men överlag så trivs jag väldigt bra i hemmet och tycker om att lägga ner tid och fokus på att få det sådär mysigt för att känna mig som hemma. Ta gärna en titt på deras webshop här för att se deras stora utbud. De finns i flera olika länder, har snabb och jättebra leverans och jag tycker även de har något för alla olika stilar.

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.