Klaralovisaoden

Packa BB väska

 

Det har slagit mig senaste dagarna om jag verkligen har med mig allt som jag vill i BB väskorna. Är det något jag kommer sakna eller inte? Lyssnat på lite poddar och följt olika listor och tagit med de som jag anser är viktigast och som jag tror att jag kommer vilja ha med mig. Men jag är alltid den som har med mig mycket saker för att jag inte ska känna att jag saknar något. Lite saker som ska med är sådant som jag inte kan lägga ner förrän det drar igång och det är sådant som jag använder flera gånger om dagen. Det vill säga, hårborste, mobil laddare, kamera, dator, och plånbok. Tror annars att jag känner mig hyfsat nöjd men har ni någon lista som ni gick efter? Eller vill ni dela med er av eran till mig? Jag funderar på det här med att ha med bröstpump och babynest? Behövde ni det?

Vad hade ni med er, saknade ni något? Ge mig gärna era tips!!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mel

  Hej!
  Bröstpump har dom på BB, även napp och flaskor. Blöjor har dom också där till bebis.
  Vi tog med oss babynest envisades om det men vi använde den inte alls då baby sov i sin lilla säng man får på sjukhuset men filtar rekommenderar jag då deras inte är så sköna o egen kudde till dig med.

  1. klaralovisaoden

   Hej!

   Tack snälla. Jag vet att det är väldigt olika på olika sjukhus så tänker att jag tar med mig mycket filtar, hört det från många!! Tack så jättemycket för dina tips!! Kram<3