Klaralovisaoden

Jobbiga dagar

Hej på er!

Nu är det första veckan i Mars och min BF månad är här, kan ni tänka er?

Det känns så overkligt på något sätt men ändå så efterlängtat något otroligt. Tänk er att det jag gått och väntat på varje dag sedan i sommaras är att det ska bli denna månad och nu är den här. Så vi hoppas på att hon snart vill komma. Senaste dagarna har vart väldig tuffa då jag haft mycket förvärrar och sömnlösa nätter, jobbigt fysiskt om dagarna vilket har gjort att jag inte gjort annat än att vara hemma och kollat på serier och vilat. Vilket är jättetufft då jag tycker det är fruktansvärt tråkigt att inte må helt toppen och även såklart att bara vara hemma, men sådant som man får ta på slutet antar jag. Var i måndags på förlossningen för en undersökning och fick även med mig en sovdos hem som funkade lite sådär så fick sova större delen av den natten iallafall!

Dagens planer blir att ta en promenad, sälja av lite saker och skriva förlossningsbrev är tanken. Har inte alls varit något jag velat göra tidigare men kommit på lite saker som jag vill ha med nu! Tittar numer på nya säsongen av Unga Mammor och Playmakers som underhåller mig om dagarna, så himla bra program tycker jag och gillar att följa med i andras vardag. Delar även med mig av en vlogg idag så ni får följa med i min vardag också. Hoppas ni inte missat den! Puss!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.