Klaralovisaoden

Inspiration till vår jackor

Inlägget är i samarbete med Members.com

Det finns så himla mycket snygga vår jackor som jag vill ha. Däremot så har jag lite svårt att bestämma mig för vilken stil jag ska köra på. Gillar dels de lite tuffare men är nu inne i en period där jag gillar lite stilrena och söta kläder. Så som plagg från Odd Molly, lite volang eller i blus material. Så det får nog bli i någon ljus färg och såklart i svart som alltid funkar och passar till det mesta. Här ser ni lite av de som jag tittat på nu under dagen. Vad tänkte ni köpa för vårjacka?

Vill passa på att tipsa er om att om ni vill beställa hem lite nya vår jackor så ta en titt på Members.com och är det så att ni hittar något som passar er där så använd koden: Klara10 så får ni ytligare 10% på er beställning!  Klicka här för att shoppa!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.