Klaralovisaoden

Designar & syr napphållare

De napphållare som jag har gjort. Märkt att just den svarta och den gråa är de som de flesta vill köpa. Vilket jag förstår eftersom att det är toppen färger som passar till nästan allt och stilrena som bara den. Jag har gjort så många så nu har jag ett stort lager efter att ha sett att det blivit omtyckta. Så dagens projekt har vart att göra ännu fler och så sugen på att beställa hem mer material så att jag kan fortsätta och sedan göra med andra mönster och färger.

Är ni sugna på en sådan här så släng iväg ett mail till: [email protected]
Eller gå in på min sy Instagram för att beställa, där ser ni fler saker som jag gjort: @klarababydesign

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.