Klaralovisaoden

Semeldagen & gjort om

Dagen idag har bestått av att bara vila, städa och plocka i ordning hemma. Under eftermiddagen så kom mina föräldrar förbi och vi åkte en sväng så jag kunde posta ett brev som skulle iväg och sedan hängde dem med hem till mig för att hjälpa mig att möblera om lite i lägenheten. Jag har inte riktigt blivit nöjd och sedan speciellt med tv:n och köksbordet. Så de tog tag i de nu när jag är höggravid och strukturerade. Vi bar även upp en del saker till förrådet som inte används, rensade bland lite inredning och köks saker och slängde iväg. Så himla nöjd med hur allt blev då jag tycker det blev öppnare och trevligare och sedan är det såklart kul när det blir lite nytt. Det här passar mig jättebra. Vi fick även upp två lampor och plockade även undan saker i förvaringslådor under soffan! Jag fick fina blommor av mamma och sedan hade de med sig semlor också som de gjorde åt oss vilket var så mysigt så vi firade även semeldagen lite! Hoppas ni haft en toppen dag! <3

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Hej!
  Har precis hittat in här till din blogg men har sett en del av dina videos på youtube 🙂
  Hur många plagg har du köpt i de minsta storlekarna (50, 56), främst body, pyjamas och byxor? Tycker det är så svårt att veta hur mycket vi ska köpa 🙂

  1. klaralovisaoden

   Hej!

   Åå va roligt! Jag har ca 6 bodys, 6 byxor och typ 4-5 pyjamas i 50 och sedan lite mer i 56. Tänker att jag får köpa till mer sen när jag ser om hon är en 50 när hon födds eller vad som passar henne! Det är supersvårt, håller med dig men de viktiga är att det har något att börja med så kan man köpa till sen tänker jag! 😀