Klaralovisaoden

Till de små

Tänkte att jag skulle visa er de superfina napphållarna som jag har gjort. Verkligen så himla fina remmar som jag är så nöjd över. Jag har fått hem dessa grymma material från Lily Tiger och de har verkligen allt för dig som gillar att göra saker själv. Det är inte så svårt och det är dessutom roligt att ha något som man gjort själv till sin bebis. De tycker jag iallafall. Så jag tycker verkligen ni borde ta en titt där på deras sida om ni gillar att göra lite saker och vill ha något intresse så rekommenderar jag verkligen det här. De har en hel del annat än just detta också. Även börjat sy lite annat av de material som jag fick hem från dem som jag kommer visa för er senare!

De här napphållarna gjorde jag under gårdagen, jag blev helt fast i det och satt timme efter timme och höll på med detta. Jag kommer därför att beställa hem ännu mer material nu så att jag kan fortsätta med detta, verkligen jätteroligt! De hade så snabb leverans också, lyckades få hem allting redan dagen efter i brevlådan. Vi får se om jag beställer hem något annat så jag kan sy lite annat också, men främst lite andra mönster på remmarna så jag får många olika.

Är ni sugna på en sådan här så släng iväg ett mail till: [email protected]
Eller gå in på min sy Instagram för att beställa, där ser ni fler saker som jag gjort: @klarababydesign

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.