Klaralovisaoden

Så blev hallen

Titta så fint det blev i hallen. Jag har en byrå där som jag har haft som lite ”förvaring” alltså där jag har lagt lite kläder på och lite sådant som man bara slänger dit. Men idag så fick jag äntligen i ordning där. Rensade bland de smycken som jag har. Så mycket som jag verkligen inte använder, eller kommer använda, lite som jag tröttnat på och även för att se vad jag har för något. Tycker om att använda smycken men det är som att jag glömmer bort dem när de ligger där.

Tillsammans med de här tavlorna. Tycker att det blev riktigt bra. De ser säkert lite tomt ut på fotot som jag lagt ut men tänk er också att denna byrå är rätt hög och sedan har den guldhandtag och vill inte att det ska se för mycket ut på den, utan hellre lite och stilrent. Eventuellt att jag ska ställa dit en lampa.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.