Ha en klädstil – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Ha en klädstil

Inlägget är i samarbete med Members.com

Sneakers som jag bara vill beställa hem nu, dels lite sportigare men sedan lite uppklädda. Det är nog de som jag gillar med min klädstil och det är att jag inte bara håller mig till de tuffa eller så utan jag gillar lite av varje. Både de sportiga ibland men mest de  söta och enkla som man kan klä upp med detaljer på så många sett.

Vill passa på att tipsa er om att om ni vill beställa hem lite nya skor eller så ta en titt på Members.com och är det så att ni hittar något som passar er där så använd koden: Klara10 så får ni ytligare 10% på er beställning!  Klicka här för att shoppa!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.