Det jag vill ha, lite av varje – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Det jag vill ha, lite av varje

Inlägget innehåller AD links

 

Det finns så mycket fina saker till bebisen. Alltså jag vill verkligen ha lite av varje. Dels för att det är sådant som jag skulle behöva men också för att få till en fin bebis inredning också. Jag tycker de här lakan-setten är super gulliga med volangerna. Sedan ser materialet så skönt ut också. Fina färger och ja, vem skulle inte vilja bädda med dessa? Byggklossarna som är superfina, tittat runt länge på sådana. Detta kanske kan vara något att önska sig i dop present eller något!

Bokstavstavlan skulle jag kunna använda i inredningen till mig själv, typ som i hallen eller liknande med någon fin qoute. Sedan har vi dragleksaken som ser så himla härlig ut. Den skulle jag vilja ha i hemmet, ser verkligen så mysig och fin ut!

 

 

Rosa lakansett: Klicka här!

Beige lakansett: Klicka här!

Kanin: Klicka här!

Bygg klossar: Klicka här!

Bokstavstavla: Klicka här!

Drag leksak: Klicka här!

Babynest: Klicka här!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.