Uppdatering mer – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Uppdatering mer

Titta vad söta de nya snuttisarna i leopard mönstret är. Jag gillar de jättemycket och fick frågan om vart jag har köpt dem men jag har faktiskt gjort de själv. Roligt att de uppskattas och att många gillar dem. Missa inte att jag ständigt uppdaterar de nya jag syr, vet att jag tjatar om de lite men de kommer ut nya saker flera gånger i veckan!!

Vill påminna er om att jag har senaste tiden lagt ut en hel del på min youtube kanal och är väldigt aktiv där numera där ni kan följa med in i de sista tills att bebisen kommer. Jag uppdaterar flera gånger i veckan och tycker att det är så roligt så ni får gärna ta en titt där för att se mina senaste videos!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.