Att vänta barn som 20 åring – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Att vänta barn som 20 åring

Det finns många som ska tycka och tänka kring att vara ung och gravid. Jag har alltid tänkt att jag ska vara ung när jag skaffar barn men just när det blev verklighet så var det en chock för oss, men samtidigt de bästa som någonsin kunde hända. De är inte jätte ovanligt att vara ung mamma idag men samtidigt inte lika vanligt som det kanske vart förut. Bland mina vänner och i min krets så är det inte vanligt, har endast några få som fått barn som unga varav endast en just nu i samma tid som jag och är i samma ålder. Det är såklart jätteroligt och tror att det kan vara roligt att kunna prata med varandra och relatera, det har jag märkt under graviditeten och att man då inte känt sig lika ensam i det som jag kanske hade gjort annars om ingen alls var gravid i min närhet.

 Innan vi släppte inför alla på sociala medier och mina följare osv att jag var gravid så tänkte jag igenom att jag kan få alla möjliga typer av reaktioner så att jag kunde vara beredd och inte bli ledsen eller chockad. Vilket jag inte blev heller, märkte att många tänkte och tyckte sitt, jag brydde mig verkligen inte och bestämde mig direkt för att det är mitt och Caspers val och därför så ska ingen få lägga sig i vad vi vill. Det är de mest fantastiska någonsin och det är super häftigt att få gå igenom, det kommer de andra som är i vår ålder att förstå den dagen som de själva är i min sitts och ska ha barn.

Det är de som är meningen med livet har alla sagt till mig och helt ärligt så måste jag säga att det stämmer in så bra. Desto närmare slutet av graviditeten som jag har kommit så har jag känt mig mer och mer viktig och betydelsefull. Jag förstår också att det kommer bli så mycket mer verkligare när hon är ute och jag faktiskt fysiskt får hålla henne i min famn, se henne för första gången och starta ett liv tillsammans med henne och vår lilla familj. Det är nog en helt otroligt underbar känsla, längtar så!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.