Nya fransar – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Nya fransar

Inlägget är i samarbete med Irenes Fransar

 

I fredags så gjorde jag fransar vilket jag hade sett så mycket fram emot. Måste verkligen säga att det var en sådan otrolig lättnad och så skönt att ha. Dels är jag så nöjd med hur resultatet blev men även med den tjej som jag gick till som jag fick ett så bra intryck av. Ni hittar hennes Instagram här: Irenesfransar
Hon gör även bryn vilket jag blivit så sugen på, så slipper man lägga så mycket tid på de med. Hon tar däremot inte in några nya franskunder nu förrän till sommaren men ni borde ändå gå in och titta på hennes konto och vad passar bättre än att unna sig fransar till sommaren?

Vill verkligen tipsa er om denna tjej om ni bor i Västerås. Hon är otroligt duktig och en väldigt trevlig och driven tjej som jag trivdes jättebra hos, vilket jag tycker är viktigt när man går iväg. Superduktig och är riktigt nöjd. Nu tänker jag att jag ska hålla i dessa fransar och göra påfyllning en gång i månaden för att jag ska ha fransar en tid framöver. Det är så himla skönt och jag trivs i det verkligen. Tycker också att det är så skönt att inte behöva lägga lika mycket tid på smink och även nu när jag är höggravid, tänk er så skönt!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.