Besök hos barnmorskan – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Besök hos barnmorskan

Hej på er!

Idag så var det dags för ett besök hos barnmorskan på eftermiddagen. Har två besök till bokade, en precis när jag har BF och en om jag går över tiden men vem vet, detta kanske va det sista innan hon kommer. Men det återstår att se. Bebis är det ända jag tänker på om dagarna numera så supermysig att gå iväg och lyssna på hennes hjärtljud, mäta magen och prata om den sista tiden. Vi fick även ett lycka till av henne innan vi gick iväg så en liten spännande och nervös känsla blev det i kroppen i tanken på att hon sa att vi kanske inte ses till nästa besök, beroende på om jag fött innan dess eller inte. Tänk er!! <3

Efter de besöket så blev det att åka och sy lite och sedan så har jag nu under kvällen bara suttit i soffan och vilat och kollat runt lite på olika videos då jag är så trött, vart lite nere idag och humöret gick inte att hålla uppe på eftermiddagen så därför så fick det bli pyjamas och bara mys! En del dagar blir lite så, inte så konstigt kanske med alla hormoner just nu! Hoppas ni haft en toppen dag!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.