De är roligare – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

De är roligare

Ni har väl inte missat att jag håller på att sy? Jag har gjort dessa och de här har blivit så himla hyllade vilket gör mig så glad. Många som vill beställa hem till sina barn från mig, jag blir så glad att de är fler som tycker om dem. Jag har verkligen fått upp intresset nu för det här, tyckte att det var roligare än att sy de jag brukar, att göra dessa napphållare. Tror att det beror på att det var något helt annat att bryta av det andra med och det gjorde att jag blev ännu mer motiverad till att fortsätta.

De här är de jag har nu, alltså dessa olika napphållare, i nästa vecka planerar jag på att göra i fler olika färger så det kommer ni att få se och ta del av. Hoppas ni tycker om de lika mycket som jag gör. Ett nytt intresse, tänker att jag ska göra en tävling på min sy Instagram med dessa så har du chansen att vinna ett set med en napphållare, mössa och snutits! Vad tror ni om det? Så taggad på de så gå in och följ mig där för att hålla koll på när den kommer ut!

Är ni sugna på en sådan här så släng iväg ett mail till: klarababydesign@gmail.com
Eller gå in på min sy Instagram för att beställa, där ser ni fler saker som jag gjort: @klarababydesign

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.