Allting förändrades – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Allting förändrades

Sist jag var hos barnmorskan så pratade vi en del om hur jag tyckte att graviditeten har vart för att hon skulle skriva in det till förlossningen och i min gravid journal och då ställde jag mig själv den frågan. Vad tycker jag egentligen om den här graviditeten, hur har den egentligen varit? Det tänkte jag att jag ska skriva om sen när jag väl gått igenom hela graviditeten och jag även har gått igenom en förlossning, tror att det blir enklare för mig att se det då när jag väl inte är i det längre men jag kan säga redan nu att det var så svårt att sammanfatta den tiden. Tänk egentligen hur många veckor och till och med månader som jag ändå vart gravid, man kommer in i det och blir van på något sätt, det är som att man ställer in sig på att det är något man kommer vara för resten av livet. Det är tufft ibland, lättare andra dagar och saker och ting förändras, så som vardag, kropp, psyke och livssituation men det är de som är de häftiga i allt det här. Livet får en ny mening på något sätt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.