Inreder med nya posters – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Inreder med nya posters

Inlägget är i annons samarbete med Dear Sam

 

Nu i den nya lägenheten så ville jag inreda med lite nya och snygga posters som känns lite mer nu i tiden och inte de gamla och tråkiga som jag har haft sedan tidigare. Valde att ha mina egna tavlor men de har även tavlor om man inte har de. Så himla mycket fint har dem och jag har länge funderat på vad jag ville ha men jag håller ett ljust tema och ville även få in lite grått, beiget och rosa så det blev det också!

Dear Sam webbshop för att hitta passande posters till nya lägenheten och jag ville ha snygga som ändå håller den stil som jag redan har inrett med. De har ett stort utbud och jag blev så himla nöjd med de som jag klickade hem.

Använd gärna rabattkoden: KlaraLovisa25 för att få 25% rabatt på ett helt köp, detta gäller för både posters och ramar!!!

Rosa figur

Fransar

Beige figur

Panda

 

 

Så himla nöjd, detta är alltså över sängen och sedan placerade jag den söta barn tavlan längst åt sidan för att på den sidan står bebisens säng och tänkte att den skulle passa så bra där i närheten av henne och även att den passade in så fint tillsammans med de andra!!

 

Sedan har vi den här svarta postern som är så himla fin tycker jag! Alltså den passar in så himla snyggt här och gillar verkligen att den är svart då det känns som att det inte är så många som har de! Därav tog jag den och i de här med figuren och stilen på postern som jag gillar så himla mycket! Ni hittar den här!

 

 

Sedan i hallen och den första postern som man ser när man kommer in i lägenhet och jag gillar den då jag tycker att den verkligen är något som känns så jag på något sätt. Den rosa fina färgen som jag tycker ger en liten vår känsla och passar så fint ihop med kaktusarna och de krukorna! Vill ni shoppa den, här är den!

Så himla nöjd med mina nya posters, finns så mycket större utbud än de som jag har så ta gärna en titt på deras sida om ni är nyfikna och vill pigga upp ert hem med lite nya posters och tavlor!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.