Lekmatta och söta skor – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Lekmatta och söta skor

Inlägget innehåller AD links

Har sedan i början av graviditeten letat efter fina babygym men jag har verkligen inte hittat något som känns som att det skulle passa mig och mitt hem. Jag vill ha något som är smidigt att packa ihop och slänga ner i någon form av förvaring så att det slipper ligga framme hela tiden, om det ska vara framme så vill jag att det ska passa in i inredningen. Haha jag vet, visst är jag lite “hård” med vad jag vill ha och inte. Men men, jag och min pappa kom på idén att vi bygger ett sådant där modernt själva. Ska ordna en fin pläd att ha under och sedan ska pappa bygga själva “trä gymmet”. Har börjat hitta lite söta leksaker att hänga på, det som är bra med det här gymmet som vi ska göra är att jag kan byta ut allt som jag vill, pläd till en lekmatta, gosedjuren som ska hänga på, färg aa allt. Tror det kommer bli så fint!!

 

 

Lekmatta vit: Klicka här!

Lekmatta rosa: Klicka här!

Lekmatta beige: Klicka här!

Uggs: Klicka här!

Rosa skor: Klicka här!

Nessesär: Klicka här!

MjukisdjurKlicka här!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.