Snygga väskor i min stil – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Snygga väskor i min stil

Inlägget innehåller AD links

 

Något jag alltid haft som intresse är mode. Det har alltid vart viktigt för mig då jag tycker det är jätteroligt att matcha ihop outfits, detaljer, skor, väskor, smycken osv. Jag tycker att det är något som får mig att känna mig fin, gör jag det så tycker jag faktiskt att jag mår bättre också. Nu när jag är gravid så tycker jag fortfarande att det är viktigt däremot så är utbudet av kläder mycket mindre då det numer inte går att ha kläder som inte är till för gravida, några saker funkar men mycket går inte då det sitter väldigt annorlunda och sedan har jag inte heller tänkt att köpa på mig hur mycket som helst heller nu då det inte är så lång tid kvar. Därför så tänker jag att jag delar med mig av lite detaljer istället som jag vara roligt att lägga pengarna på. Sådant som funkar både nu och efter, som kan göra en outfit så mycket snyggare. Supersnyggt med en helsvart outfit, enkelt och snyggt med ett par snygga skor och en matchade väska.

 

Vit väska: Den hittar ni här

Rund väska: Den hittar ni här

Crossbody väska: Den hittar ni här

Vit liten väska: Den hittar ni här

Rund svart crossbody väska: Den hittar ni här

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.