Dagens planer – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Dagens planer

Hej alla följare!

Här sitter jag med ruffsigt hår och precis sminkat mig. Idag så ska jag göra något så roligt som att tvätta alla bebisens kläder. Det är något jag faktiskt sett fram emot jättemycket. Det innebär att jag kommer vara hemma större delen av dagen och bara hänga tvätt, klippa bort prislappar osv. Vika, sortera och hänga på galgar men det ska bli så roligt för att jag längtar så efter henne nu och allt jag gör, varje dag är ett steg närmare att få träffa henne.

Jag vloggar faktiskt idag när jag gör detta, inte så jätteroligt att följa med på kanske men jag har lite annat som jag ska göra hela dagen också. Har vart rätt seg denna vecka och tagit mycket sovmornar, eller jag har vaknat i bra tid men legat kvar i sängen och kollat på lite serier osv. Men idag så gick jag verkligen upp i bra tid för att jag ska hinna med alla kläder. Det blir några tvättar i tanken på att de är kläder som jag tvättar i färger, filtar, handdukar osv. Så vi får hoppas att jag hinner allt idag. Men vi får se. Det uppdaterar jag er om senare! Vi hörs av, ha en toppen fredag!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.