Planering för att få ordning – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Planering för att få ordning

Gokväll på er!

Vad har ni för er? Jag själv sitter här och bara njuter av alla sparkar, en del av dem är inte så sköna då det är rakt upp i revbenen numera. Haha men så kan det vara. Nu ska jag åka och lämna nycklarna till förra lägenheten vilket känns så skönt att bli av men de äntligen. De är de bästa att bara kunna släppa tankarna på den. Sedan ska jag jobba vidare men den här saken som jag hållit på med i några dagar nu som jag vill släppa i helgen eller i nästa vecka. Vill bara bli klar med lite mer innan jag berättar för er vad det handlar om för något.

Har nu under eftermiddagen fått en del jobb gjort. Ligger i fas nu skulle jag säga, efter att ha kommit efter lite i dagarna med flytten förra veckan. Nu har jag lagt en tydlig planering som jag ska hålla mig till närmaste veckorna. Jag vet vilka samarbeten som ska ut, vilka kanaler som jag behöver material till, när jag ska publicera videos osv. Det underlättar så mycket med Min gravidhjärna att ha ett tydligt “schema – upplägg” för att hålla koll på allt och inte missa något viktigt. Nu när jag har lite mer koll på vad som ska göras vilka dagar så har jag lite mer planering och det innebär att jag kommer bli mer strukturerad i när jag jobbar osv. Inte sitta hela kvällarna och jobba utan att jag tar ett visst antal timmar om dagen till jobb.

Tror det kommer bli mycket bättre för mig och att jag kommer kunna ha mer tydliga tider för när jag ska göra vad. Sedan blir det mer jobb vissa dagar än andra. Nu ska jag svara vidare på lite mail och få klart sista planeringen och sedan ta lite kväll hade jag tänkt så ni får ha det superbra så hörs vi imorgon igen!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.