Bästa hjälpredan – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Bästa hjälpredan

Jag sitter just nu i soffan och jobbar och har världens bästa hjälpreda bredvid mig som sitter så fint och bara myser och sover. Hade en sådan himla jobbig dag igår och även idag på förmiddagen. Brutit ihop så många gånger senaste dagarna för att jag inte haft ork till lite “vardags problem” och sådant som är jobbigt. Det är gravid hormoner och mycket tankar också som påverkar.

Igår hade jag ett besök hos psykologen vilket var första gången på super länge, säkert över en månad sedan jag var där sist. Fick endast en halvtimmes besök och det gör att jag i stort sett bara hinner återberätta vad som hänt sedan sist, vilket var jobbigt. Känner att jag inte riktigt kommer framåt när jag vart där, aldrig riktigt känt de. Det är mer att jag blir ledsen och tycker att det är jobbigt att gå dit. Det kanske låter konstigt men denna gång så känns det verkligen som att jag kommer fram till mer själv, jobbar mig framåt med de stöd jag får från alla andra runt omkring mig så som mina föräldrar och närmaste vänner än att få samtalshjälp då den är så pass sällan och ger mig inget.

De funkar säkert jättebra för vissa men det ger mig inte alls något. Därav så grät under samtalet, efter och var helt förstörd när jag kom hem. Mini har börjat vara hemma själv lite mer nu än tidigare för att jag vill att han ska lära sig det så fort som möjligt. När jag kom hem så hade han kissat på flera ställen i lägenheten, det börjar bli jobbigt att böja sig ner, städa, torka upp, tvätta hans tassar om han gått i det, då är det även tass avtryck i hela lägenheten och det blir bara omständigt. Känner att min ork är allt mindre. Speciellt inte när jag har sådana dagar som jag har mycket känslor för att vara “nere”. Han är det mysigaste jag vet, ger mig så mycket kärlek och glädje. Behöver aldrig vara ensam utan vi är alltid tillsammans, det är ju de bästa!!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.