Ett annat intresse – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Ett annat intresse

Skrivit lite om att jag i söndags hittade en ny grej som jag håller på väldigt mycket med. Det är en sak som känns så långt ifrån den jag är egentligen men det är något som verkligen tagit min tid senaste dagarna och mycket tankar och mål med det, om det nu går hela vägen. Vilket isåfall hade vart jätteroligt. Så idag är det vad jag kommer göra större delen av dagen. Var uppe i tid idag, trotts att jag var så trött imorse och drog igång med det. Nu har jag tagit lite paus för att göra lite annat jobb. Planera lite och få annat gjort också. Det är roligt att kunna variera mellan mina sociala medier och det andra som jag håller på med.

Ni tänker säkert att det är värsta stora grejen nu men det är de inte. Det är en liten grej som jag tycker är jättekul som jag kommer avslöja för er om några dagar när jag har lite mer klart. Hoppas på att kunna inspirera er lite till att hitta intressen som är lite annorlunda kanske än de ni är vana vid att läsa om här på bloggen. För övrigt så har jag senaste dagarna vart utan internett vilket har gjort det så svårt för mig att kunna jobba, titta på en bra serie eller ens bara kolla på Instagram. Igår så ordnade allt det sig äntligen vilket var så himla skönt. Så nu kan jag äntligen “leva” igen med internett, det är helt otroligt hur beroende jag är av de. Det är hela mitt liv. Så nu sitter jag här med min gravidmage och försöker att få lite jobb gjort. Är så himla taggad på de jobb som är framöver, mycket roligt och ni får mig så himla taggad genom allt som ni skriver till mig. Ni gör mig så himla glad när ni skriver så fina ord till mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.