Spjälsängen är uppe – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Spjälsängen är uppe

Så blev det med min säng tillsammans med lilla bebisen säng. Jag tycker verkligen att de passade ihop riktigt snyggt i tanken på att de båda har vita gavlar och påminner lite om varandra. Sedan så är vitt väldigt enkelt och snyggt också. Detta är bara hur det ser ut just nu, ska sätta upp en sängmobil på hennes säng, jag ska hitta överkast och fina prydnadskuddar till min säng för att den ska bli lite finare. Några sänglampor och sedan så har jag i helgen beställt hem nya posters till tavlorna, en som är lite mer “barn anpassad” som jag tänker att ramen längst ut mot hennes säng ska ha. Ändå väldigt nöjd med hur det blev, vad tycker ni?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.