En trött seg måndag – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

En trött seg måndag

Var så himla slut i kroppen imorse, gjorde så ont i ryggen och höfterna så när jag vakande så valde jag att ligga kvar och dricka choklad och kolla på unga mammor. Det är ett program som jag tycker är så himla roligt att följa. Att kunna förstå och känna igen sig i många andras tankar och liv som är unga mammor tycker jag är jätteroligt. Det är jätteroligt att följa andras liv.

Idag så har jag inte haft så mycket ork. Haft en jobbig dag med lite energi, men en del dagar är lite så. På förmiddagen så tittade min farmor förbi och ville se min lägenhet och sedan så har jag bara tagit det lugnt idag. Nu ska jag göra något gott att äta och sedan titta på något roligt program, har ni några förslag på något? Kommentera gärna! Hoppas att ni har det toppen!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.