Trött & nere efter en veckas flytt – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Trött & nere efter en veckas flytt

Det börjar ta form och se ut mer och mer som ett hem nu tycker jag. Inatt så var det första natten i lägenheten och det gick jättebra. Mini var jätteorolig igår kväll i några timmar och kom aldrig till ro men när han väl somnade så gick det jättebra. Jag själv vaknade några gånger men jag fick ta sovmorgon istället, vilket var jätte behövligt. Bara att få ha flyttat in känns jätteskönt, sedan är det små saker kvar att ordna och främst bara att jag ska känna mig mer som hemma men det kommer desto mer tid jag spenderar här.

Har bara vart så himla ledsen idag, känner att jag inte alls vart på humör. Ville ligga kvar länge i sängen imorse, kände inte att det var roligt att göra mig i ordning. Inte vart speciellt hungrig eller haft energi och bara vart ledsen. Tror att mycket handlar om att det känns så ensamt, det är mycket som händer och inget funkar riktigt i lägenheten denna helg då internett och tv inte funkat i veckan, eller nu i helgen men imorgon så ska det funka och då kan jag iallafall kolla på tv, sitta mer vid dator och mobil än jag gör nu då jag inte har så mycket internett.

Ni vet säkert hur det är, alla dagar är inte toppen dagar. Som ni vet så har jag inte haft det jättelätt senaste tiden på grund av att jag mått dåligt psykiskt och inte haft ork och vart väldigt nedstämd. Det har verkligen blivit bättre senaste veckorna men är fortfarande jättetufft. Efter en veckas flytt med tidiga mornar och sena kvällar med bära, packa upp och handla inredning, göra ärenden, få i ordning, ansträngning, ingen vila och mycket åka fram och tillbaka plus att vara gravid såhär mot slutet har vart jättejobbigt. Jag bröt ihop i slutet av veckan för att jag tagit ut mig så mycket och tyckt att det vart så jobbigt. Tror jag tagit ut mig mycket denna vecka och därav min känsla av att vara nere och så trött idag. Skulle behövt sällskap, en bra film, god mat och en mysig pyjamas hela eftermiddagen/kvällen nu. Bara vila och vara.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.