Klaralovisaoden

Varför vi hamnade på akuten

Hej där!

Idag är det torsdag och jag börjar äntligen känna mig lite piggare men fortfarande så att jag har huvudvärk, är täppt och väldigt trött. Den här förkylningen är verkligen så himla dryg, lyckas aldrig bli frisk. Men hur som helst så är det idag en vecka sedan jag var inne på akuten. Däremot inte för förkylningen men tänker att jag skriver lite om vad som hände ändå.

I onsdags kväll förra veckan fick jag kraftig ryggsmärta på en och samma punkt i ryggen, det gjorde så ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Kunde inte ligga ner, sitta upp eller gå mer än korta stunder för då gjorde det för ont. Det var samma punkt i ryggen som fram i magen som gjorde ont, men mest i ryggen. Det var väldigt förtvivlande också just för att man såklart blir lite orolig för bebis, men hann inte tänka så långt för var tvungen att fokusera på att försöka hindra mer smärta. Så hela natten var jag i stort sett vaken, sov bara 20 minuter här och där och väckte Casper då jag grät ett flertal gånger på grund av smärtan. Så obehagligt verkligen, på morgonen kontaktade jag vårdcentralen samt barnmorskan som tyckte att jag skulle åka in, vilket jag gjorde.

Där hamnade vi först på kvinnokliniken, sedan tillbaka på akuten där vi var sammanlagt i 15timmar. De gav mig smärtstillande sprutor två gånger utan effekt och sedan gjordes ultraljud på bebisen och hon mådde bra vilket var så skönt att höra, sedan ett till ultraljud på njurarna då de misstänkte att det var de som orsakade smärtan. Vilket det visade sig att det kunde ha berott på också. Men inget ordentligt konstaterande på vad det kunde vara. Det höll i sig i några dagar men mycket lindrigare och nu är jag piggare. Så jobbigt med både förkylning, feber och sedan denna smärta. Ett riktigt tufft dygn som dessutom var dagen innan min tjugoårsdag. Vilket gjorde att jag inte alls var pigg då. Skönt att allt är mycket bättre nu iallafall och hoppas verkligen att det inte kommer tillbaka, det är inte roligt med ryggsmärta.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.