Allt firande – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Allt firande

Sitter och tänker på hur tacksam jag är för alla de fina personer som jag har runt omkring mig. Fått så himla mycket fint uppvaktande, mycket meddelanden och fina texter från er följare också. Alla är så fina och de gör mig verkligen så himla glad. Inte nog med de så har jag även fått så mycket fina presenter. Så roligt att få lite saker till sig själv såhär nu när allt jag själv köper är till bebisen.

Verkligen nöjd med denna helg och kan nu sitta och tänka tillbaka och bara njuta av allt lite. Har även vloggat i helgen så den kommer upp nu i veckan om ni vill ta del lite mer av själva firandet såklart. Nu ska jag unna mig lite fika från helgen, puss & kram!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Moa

    Hej!
    Var bebis planerad? Och hur ska ni göra med lägenheten? Den ser sååå trång ut på vloggarna! Och hur tänker ni kring den jobbiga bebis tiden ? Ni har ju inte varit tillsammans så länge ;0