Klaralovisaoden

20 år – min födelsedag

 Hej på er!

I Lördags fyllde jag äntligen 20 år och det var så efterlängtat. Dagen började med lite frukost som min fina Casper hade ordnat, så himla lyxigt. Vi fick njuta tillsammans så länge vi kunde under morgonen för att han skulle iväg på match under dagen.

 

Sedan blev det att han skjutsade hem mig till mamma och pappa där vi fick fira mig under dagen. Det vart så då jag var jätte hängig i förra veckan och är fortfarande samt att vi hamnade på akuten bara två dagar innan så vi hann inte med att ordna med allt som vi skulle göra. Så dem var jättegulliga och tog på sig hela firandet vilket underlättade supermycket. Så när vi kom dit så firade vi två gånger, först kom min faster, hennes man, farmor och en kusin samt min syster. Mer mot kvällen kom resterande av släkten och vi fortsatte att fira.

        

 

Det var verkligen jätteroligt att få träffa alla, trotts att jag inte alls mådde så bra. Riktig otur att inte få må topp på sin födelsedag, men ibland är det så. Som tur är så fyller man år fler gånger. Fick så fina ballonger av både Casper och av Mamma och Pappa. Så det blev mycket fina foton också. Så nöjd med helgen!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.