Klaralovisaoden

Vad jag kommer skriva om

Några av er kanske tidigare har följt mig när jag har bloggat och det är isåfall jätteroligt. Då har mitt fokus legat på att skriva mycket om min livsstil och den består mesta dels av mode, eller gjorde det tidigare. Det är en stor del av mitt intresse idag med så tappa inte hoppet om du tyckte att det var roligt att följa mig förut för jag kommer självklart att ta med den delen också. Men fokuset kommer ligga på graviditeten, att bli en familj, komma in i mamma rollen och att förbereda sig inför förlossning och bf.

Planen är att jag ska uppdatera några gånger om dagen, vissa dagar mer än andra beroende på hur jag mår och vad jag har för roligt att dela med mig av såklart. Jag hoppas på att ni kommer titta in här lite då och då om ni vill hålla er uppdaterade. Däremot så har jag tänkt till lite. I tanken på att jag har många kanaler numera, det vill säga Instagram där man dagligen kan följa mig och lite snabba bilder från min vardag och sedan har vi youtube där ni kan följa mig via vloggar och sedan här så kommer jag att dela med mig av lite olika material på de olika kanalerna. Så att det inte blir samma innehåll på alla ställen. Nästa inlägg här på bloggen kommer vara lite svar på GRAVID FRÅGOR som ni ställt. Vilket är sååå många men det tycker jag bara är roligt. Kommer även ta upp lite frågor då och då för att hålla er uppdaterade och så att de ska bli roligt för er att kanske vänta på svar på just din fråga. Så tveka aldrig på att slänga iväg en kommentar eller mail om du undrar över något. Blir bara glad över era frågor! 😀

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.