Klaralovisaoden

SVAR PÅ LITE GRAVID FRÅGOR

Svarar nedan på lite frågor som ni har ställt mig. Glöm inte att jag svarar på så många som jag bara kan och tar de lite på alla mina kanaler så din fråga kanske inte blir besvarad här men de kommer, jag lovar!

Hur mår du?

Jag mår i skrivande stund inte jättebra då jag vart en tur till akuten under gårdagen, men det kommer ni få ta del av såklart. Men annars i övrigt i graviditeten så mår jag bra. Hon sparkar på för fullt där inne!

Ska du dela med dig av både de roliga och de jobbiga i graviditeten?

Självklart, jag tycker att det är viktigt att visa upp att det inte alltid är jättelätt och enkelt utan att det kan vara tufft också och det är även de jag kommer dela med mig av. För så är de verkliga livet!

Hur känns det att vara gravid?

Det känns så himla häftigt. Att det funkar som de gör, att bära på en bebis och att det är vårt gemensamma barn är en fantastisk känsla. Har svårt att föreställa mig själv som något annat än att vara gravid då det känns så underbart att vara det, får njuta så länge jag är det.

Visa upp de ni inhandlat till bebisen, har ni börjat shoppa något?

Det kommer jag absolut att göra. Vi har börjat att samla på oss bebis grejer och det är såklart massor kvar att ordna innan vi har allt som vi vill och behöver. De vi shoppat mest är kläder, så det är mycket praktiska grejer och ännu mer kläder kvar!!

Vad har ni tittat på för vagn, eller har ni redan köpt?

Vi har tittat på lite olika men hittils har vi hittat en från Stokke och en från Emmaljunga som vi tycker känns som de som vi eftersöker i en vagn. Har ni några tips?

Delar ni med er av förlossningen?

Den här frågan är det många som stället och det är inget vi pratat igenom än. Jag kommer absolut att berätta om förlossningen, göra en förlossningsberättelse och så vidare men kan inte säga nu om jag kommer filma något eller inte. Det bestämmer vi nog oss för längre fram eller där och då beroende på hur jag mår och vi känner i stunden.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.