Klaralovisaoden

Presenterar mig

Tänker att jag ägnar några inlägg åt att presentera lite så att ni kommer in i mitt liv och blir insatta direkt i vem jag är och varför ni kanske väljer att följa just mig.

I sommars fick vi reda på att jag var gravid, vilket vi både inte förstod förrän det hade gått några veckor och det blev allt mer till verklighet. Vi tyckte det var hur häftigt som helst och överlyckliga men någonstans så kändes det hela ändå så himla overkligt att det var svårt att ta in. Men det var direkt något som förde oss närmare varandra och vi blev tajtare i vår relation. Det blev som att vi både blev mer och mer vana i tanken på att bli föräldrar och att vi skulle bli tre.

Det är såklart det största som händer i ens liv och jag är verkligen så otroligt tacksam över att just vi ska ha barn ihop. Det är en jättestor händelse som jag bara längtar efter men såklart så är det häftigt hela grejen, att vara gravid. Resan tills att bebisen är här är en sådan stor del av det hela att man inte får glömma bort att njuta redan nu på vägen.

Vi har gått halva vägen och för att ni ska få lite mer koll på läget så har jag gjort en Gravid vecka för vecka serie där jag varje vecka släpper en video där jag berättar om graviditeten och vad som hänt den veckan, hur ser magen ut, hur jag mår och så vidare. Vilket jag tror kommer bli hur grymt som helst. Vilket minne att ha kvar sedan efteråt att kunna kolla tillbaka på min graviditet.

Fotot nedan är tillsammans med min fina sambo och pojkvän Casper. Det är han som jag ska ha barn tillsammans med och som då är pappan. Världens mest ödmjuka person och snällaste. En kille jag är otroligt kär i och lever mitt liv tillsammans med. Han kommer också dyka upp lite här och var på bloggen. Hoppas ni har fått en liten tydligare bild över mig och vad jag kommer att skriva om! Ha en toppen dag!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.