Välkommen hit! – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Välkommen hit!

Hej på er!

Så himla roligt att ni hittat in på min blogg. Jag heter Klara Lovisa Odén och är 19 år gammal. En väldigt glad och positiv tjej som är bosatt i Västerås tillsammans med min pojkvän Casper som jag nu väntar barn tillsammans med. Vi har BF i Mars 2019 och det innebär att vi har nu gått halva tiden. Vi väntar en liten flicka och just nu så består vårt liv av att förbereda och ordna mycket inför att hon kommer. Tycker verkligen det känns så häftigt att vi ska bli föräldrar och att bilda familj tillsammans.

Det är de som ni kommer kunna följa här på bloggen. Alltifrån min vardag, graviditeten och även såklart alla tankar och förberedelser inför förlossning och så vidare. Ni kommer även kunna ta del av min youtube kanal där jag lägger ut vloggar där man kan följa mina dagar men även en gravid serie; Gravid vecka för vecka där ni kan se mig prata om graviditeten och vad som händer varje vecka. Hoppas att du vill titta in här igen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.