Kaos och kontroll

Vad som hänt.

Jag läser ofta bloggar som sammanfattar helgen med bilderna på kamerarullen. De döper ofta inlägget till snapshots. Jag skulle tyvärr aldrig kunna göra det för jag är så dålig på att fota saker som händer. Skulle jag sammanfatta helgen med bilder skulle det se ut som att jag inte gjort något alls, men så är ju inte fallet.

Fredag – simskola som vanligt. Därefter en helt vanlig hemmakväll. Ingen bild finns

Lördag – Jag och Love åkte snabbt iväg på Jula för att köpa ett extra element att ha på uteplatsen. Därefter åkte Andreas iväg på match och barnen lekte med grannbarnen. Ingen bild på det heller.

Lördagkväll – jag hade några kompisar på besök för vinlotteri och tjejkväll. Vi satt på uteplatsen och drack bubbel och surrade så där som bara tjejer kan. Ingen bild på det heller. Andreas fick sitta på ovanvåningen då han inte kunde se på tv nere för att då skulle en propp gå. Med infravärme, belysning och extra element så orkade inte säkringen med en tv. Så Andreas fick sitta uppe och husera ensam och ha kidskontroll.

Söndag – vi cyklade till en förskola för att leka på den gården. Därefter cyklade vi vidare till några små lekparken på vägen hem.

En bild från dagens utflykt.

Sedan hem och fika och mysa. Ingen bild på det.

Det är ett under att jag kan blogga så dålig jag är på att ta kort på saker som händer. Men jag får väl tänka att jag verkligen är i nuet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.