Kaos och kontroll

Verklighetens morgonmys

Imorse valde båda små att slå upp sina ögon och vara redo för dagen redan klockan 05:45. Tidigare än vardagar klev vi alltså upp. Både Emil och Love ville som sagt kliva upp då. Vi har gjort så att jag tar lördagarna och Andreas tar söndagarna. Så när Andreas låg och sussade klev vi upp.

Ofta kan jag fånga en harmonisk fin bild på barnen på morgnarna. Men jag väljer att inte visa mig själv direkt efter uppvak.

Ofta är barnen väldigt lugna på morgonen och vill bara mysa med varsin skärm i soffan. Så var det även denna morgon. Första timmen i alla fall. Så strax före sju startade lekarna. ”Mamma jag vill dega”. Klart att du ska få dega tänkte jag. Love ville också dega. ”Jag vill att du ska dega med mig”. Åååååå nej, klockan har inte ens slagit sju, tänkte jag. Men joho dega gjorde man.

Dega innan 07 ?

Jag tänkte på hejhejvardag som lade ut väldigt ärliga bilder på tvätthögar och diskberg i ett inlägg. Då tänkte jag att jag bjuder väl på morgonfrissen. Jag hade kunnat välja att inte lägga upp den men vad fan. Alla har vi väl en morgonfriss.

Jobbat jävligt mycket på håret inatt.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.