Kaos och kontroll

Världens bästa förälder och sambo

Då sitter jag här ensam i soffan. Andas ut, dricker en kopp te och äter upp barnens Smarties som var kvar sedan i lördags. Välförtjänt vila. Det är nästan så att jag jinxar situationen nu bara för att jag njuter till fullo. Det skulle inte förvåna mig om något barn vaknar och monitorn börjar att spraka.

Det har i alla fall gått över förväntan idag. Kanske för att jag gick in med inställningen att jag skulle få en riktigt kämpig dag. Jag måste ärligt säga att jag klappar mig själv på axeln lite granna efter denna dag.

Ett försök till teambild imorse

Jag har förutom att utfodra, byta och torka på barn så har jag plockat ur diskmaskinen X2, tvättat x4 och vikt och lagt in tvätt i respektive garderob. Jag var också ute med barnen i två timmar på eftermiddagen. Jävlar i mig vilken mamma och sambo jag är.

Lek ute. Finns inga dåliga väder tydligen
Lillebror är inte så lätt som man kan tro

Jag brukar dela upp dagen i fyra episoder för att få tiden att gå snabbare. Jag bockar av en episod i taget. Episod 1 från vakna till lunch. Episod 2 när Love sover (lugnaste episoden). Episod 3 från Love vaknar till middag. Episod 4 från middag till läggning. För mig är episod 3 den tuffaste. Då har min energi sjunkit. Jag är som bäst på förmiddagen och fram till kl 14-15. Imorgon ska jag nog ta lite egentid på eftermiddagen. Måste säga att jag längtar lite.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.