Kaos och kontroll

Lugnaste stunden på lördagen

Den absolut lugnaste stunden på en lördag infinner sig precis just nu. Love sover, Andreas är iväg och handlar och jag och Emil sitter i soffan och äter godis. I vår familj infinner sig lördagsgodis efter lunchen när Love sover. Han har inte riktigt börjat med lördagsgodis än. Han smakar när det finns möjlighet men inte som Emil som får plocka sin egen godispåse på affären.

Jag har längtat efter denna stund hela förmiddagen. Kanske för att jag kommer att vara ensam med barnen i kväll så jag vet att detta är lugnet före stormen. Men det är så mysigt när det är så lugnt. Det är som att alla behöver den här återhämtningen som infinner sig vid godismys/sovstund.

Ikväll har grannarna en grillkväll för de närmaste gatorna här. Ifjol missade vi det för att jag var på möhippa och i år ska Andreas bort. Får se om jag och grabbarna går dit en stund efter maten eller om vi blir hemma och myser.

Bilakuten är en favorit just nu

Lite bilakuten och chips så är myskvällen i hamn. Jag tror vi stannar hemma. Nu återstår det bara att se om myskvällen ensam med barnen blir lika mysig som jag föreställer att den ska bli. Det brukar ju kunna bli lite hur som med barn.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.