Kaos och kontroll

Semesterbakis

Jag förstår verkligen inte de människorna som efter semester kan gå och jobba direkt. Då menar jag när man åker iväg. Vi var iväg till Västerås en vecka, vi kom hem igår vid 23-tiden. Idag har jag varit så himla trött. Vi har inte gjort så mycket alls. Vi har handlat, packat upp och tvättat. Det är det. Men både barnen och vi vuxna har varit så trötta idag. Love somnade vid 18 och Emil kommer nog också att somna snabbt tror jag.

Började morgonen med att bygga LÅNG tågbana

För mig hade det i alla fall varit omöjligt att gå och jobba idag. All heder till dem som kan det. De som kan komma hem sent en söndag och sen jobba på måndag. För mig tar det ett dygn att landa hemma. Perfekt hade varit att komma hem en fredag och sedan landa lördag och söndag. Tur att jag nu kan landa flera veckor innan jag börjar att jobba igen.

Men jag ser tillbaka på en vecka i Västerås med ett leende på läpparna. Oj vad bra vi har haft det. En vecka blandad av barnfri tid, lekparker, häng i gäng och sol. Skönt att få miljöombyte i denna Coronasommar. Rik är vi som har vänner som tar emot oss med öppna famnar.

Sallad på Skultuna med Helena. BARNFRI.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.