Kaos och kontroll

Ensamstående borde få dubbel semester

Snart börjar denna ensam helg lida mot sitt slut. Imorgon efter lunch kommer Andreas hem igen. Jag är totalt slut som artist. Det har gått superbra även idag. Solen sken och vi har varit sociala med grannar och med mamma, pappa och brorsan. Men imorgon checkar jag gärna ut på två veckors semester känns det som.

Förmiddag hos grannar

Jag tänker att ensamstående borde ha mer ledigt. De får ju aldrig chansen att ta en timme här eller där som föräldrar som lever ihop har. De är i situationen hela tiden. VARJE DAG. Tänk att aldrig få ledigt från barnen eller jobb, hur orkar de? Jag älskar mina barn, det handlar inte om det. Det handlar om att jag behöver få andas ibland, utan barn. Återhämtning gör mig till en bättre förälder. Jag tror att ensamstående också behöver andas ibland. De har bara inte samma möjlighet. Jag har fått en sådan enorm respekt för ensamstående denna helg.

Bad i skuggan
Nöjd att poolen kom fram

Nu är vi tre här hemma som är så trötta och inväntar Bolibompa. Jag hoppas de somnar tidigt ikväll. Då ska jag äta upp de sista godiset från igår. DET ÄR JAG VÄRD.

Trötta killar
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.