Kaos och kontroll

Att socialisera är A och O för att döda tid

Dag 1 av ensamhelgen är avklarad. Det har gått superbra. Jag trodde egentligen inget annat heller men oj vad det känns att jag är själv. Hatten av för alla ensamstående föräldrar. Men också hatten av för er föräldrar som är mycket ensamma med barnen. Som har respektive som kanske jobbar borta mycket eller liknande. Shit vad det känns att man är ensam med varje moment. Det är stunder som dessa som jag längtar till att Love blir lite större. Emil är betydligt mycket enklare.

Men A och O idag har varit att socialisera oss. Vi var förbi grannarna på eftermiddagen som har köpt en tempererad pool. Det var 7st från förskolegruppen som badade i poolen och vi föräldrar satt och surrade samtidigt. Så skönt för mig som annars var ensam idag att ha någon att vuxensurra med och så skönt för barnen att leka med andra barn. Verkligen win- win, och det bästa sättet att döda tid. Vips hade flera timmar gått. När jag leker själv med barnen känns 15 minuter som 2 timmar ibland.

Lek hos grannarna

När vi pratade i solen bjöd grannarna in mig och barnen på middag och jag blev så glad. Det gör så mycket för mig som är ensam att dels slippa laga mat men även få prata och vara social. Mycket bra ensamdag med andra ord. Nu är det bara 1 och 1/2 dag kvar. Heja mig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.